Affaldssortering fra ejendomsmesteren

Til alle vores flinke lejere i Østergården.

Så er den gal igen , jeres affaldssortering er helt forkert og har faktisk været det i årevis men nu vil jeg da prøve for sidste gang med et lille opråb.

Sorter nu affaldet i de rette containere og fold eller skær venligst pappet ned i mere håndterbare størrelser , det er jo rent luft som i betaler for når skraldebilen henter pap.

I rigtig mange tilfælde så står der navn på og det gør der også på dette flotte eksemplar + flere fra Daells bolighus.

Pap fra møbler og cykler , store fladskærme og hårdehvidevarer kan være hårde og tidskrævende , for os på ejendommen at håndtere , særligt når det er på daglig basis.

Hjælp derfor os og jer selv , det giver samtidig plads i containerne så andre kan komme af med deres pap og affald.

Plastik og flamingo skal også sorteres væk fra pappet før det lægges i containeren. Der må ikke smides madaffald , samt pizzabakker i papcontaineren.

Der bliver i øvrigt til stadighed smidt køkkenaffald op i den til småt brændbart , køkken og bioaffald i dem til haveaffald , køkken og altmuligt affald i den til genbrugstræ.

Jeg ved ikke hvor svært det er at læse lidt på de opsatte skilte eller bruge den sunde fornuft , men jeg håber bare på lidt forståelse fra os der stå med skidtet hver dag.

Til havelejerne vil jeg skrive en særlig hilsen , prøv i videst omfang at begrænse rent jord i de grønne beholdere. Klippesæsonen står for døren og der skulle gerne være

mulighed for at de fleste kan låne en grøn beholder , til afklip og løst affald. Lige pt. er der 5 fyldte og kun 3 til rådighed. Når alle beholdere er fyldt så må i bruge sække.

Der er afhentning på mandag , så vær tålmodige lidt endnu.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *