Beboerposten Juni 2015

clip_image002

BEBOERPOSTEN

Østergården – Juni 2015

 

Indhold i denne udgave:Ø  Liste over jere beboerrepræsentanterØ  Køkken evalueringerØ  Cykeloprydning 2015

Ø  TV løsning – sidste nyt.

Ø  Østergården har fået egen hjemmeside – se guiden på bagsiden J

 

Køkkenevalueringen

Vi har nu modtaget ca.25 udfyldte skemaer dvs. ca en 1/3 del af alle der har modtaget skemaet har svaret. Vi vil nu gennemgå skemaerne, som dog vil tage lidt længere end forventet. Har du ønsket en besigtigelse af BR vil vi kontakte dig, men dette bliver desværre først blive efter sommerferien.

Mvh

Beboerrepræsentationen

Cykeloprydning i store gård

Som man nok har bemærket så er cykeloprydningen i gården i fuld gang. Skulle man have glemt at mærke sin cykel, så kan den afhentes i den lille gård. Her vil cyklerne blive opbevaret til d.29. juni hvorefter politiet afhenter dem.

Vi siger tak til René for det store arbejde ift. cykeloprydningen. Skulle der være spørgsmål eller klager over processen, så kan man henvende sig  til beboerrepræsentationen via e-mail, men da vi har fulgt den normale procedure med varsling i god tid og opbevaring efterfølgende burde der ikke være de store problemer.

Mvh

Beboerrepræsentationen

Beboerrepræsentationen er:Niels Plougman (Formand, suppleant til fondsbestyrelsen)Katrine Hofman Bang (Fondsbestyrelsesmedlem)Jan Greif (medlem)

Anders Heilemann (sekretær)

Brian Christopher Long (kassere)

André Vida Olsen (1. suppleant)

Kamilla Nielsen (2. suppleant)

Beboerrepræsentationen kan kontaktes hver første mandag i BR lokalet i nr.38 (kld) kl.19.30 eller pr. e-mail på br@ostergaarden2100.dk

 

Redaktion: Brian C Long, Sarah Stjerne & Thea Arends

Redaktionen på beboerposten og hjemmesiden kan kontaktes på redaktion@ostergaarden2100.dk.

TV løsning – sidste nyt

Processen med at få skiftet tv signal leverandør har desværre trukket ud, men aftalen skulle gerne være underskrevet i løbet af denne uge. Der efter skulle der komme skub i sagerne.

Vi vil skifte til YouSee og vi vil alle få grundpakken. De beboere der i dag allerede er kunder hos YouSee vil fortsat modtage de pakke de har i dag, dog til stærkt reduceret pris.

Så snart aftalen er på plads vil alle beboere modtage information fra YouSee .

Vores nuværende TV2 aftale udløber ved udgangen af juni og er den nye pakke ikke helt kommet på plads vil denne kanal mangle i en kort periode, men vi kan til gengæld glæde os til at få tv signaler uden støj, og hvis der skulle opstå problemer eller gener, så er der et stort professionelt firma klar til at løse problemerne.

Vi skal nok informere så snart vi har mere konkrete oplysninger om overgangen til YouSee.

Mvh

Beboerrepræsentationen