Beboergrupper

Beboergrupper i Østergården

ostergaarden02

Ønsker du aktivt at deltage i vores fællesskab i Østergården, så er der rig mulighed for det. Herunder er der en række aktive grupper i Østergården, deres kontaktinformationer og en kort beskrivelse af deres formål.

Beboerrepræsentationen

Beboerrepræsentationen (BR) vælges på det årlige beboermøde i januar. BR består af 5 medlemmer samt 2-3 suppleanter. Både BR’s medlemmer samt vores suppleanter deltager aktiv i beboerarbejdet.

Formand: Niels Plougmann

Fondsbestyrelsesmedlem: Thomas Madsen

E-mail: br@ostergaarden2100.dk.

Klima- og havegruppen

Har du lyst til at deltage i de grønne aktiviteter i gården, få adgang til vores plantekasser eller bare være med, når vi tager hånd om vores fælles arealer inkl. vores orangeri, både inde og ude, så er dette gruppen, du kan kontakte.

Kontaktperson: Pt. ingen kontaktperson

E-mail: klima@ostergaarden2100.dk.

Redaktionen

Denne gruppe står for denne hjemmeside samt beboerposten, som udkommer et par gange om året. Gruppen mødes efter behov, hvor vi snakker om, hvilke informationer der skal ud til beboerne, og hvordan vi kan gøre hjemmesiden her endnu bedre. Alle er velkomne med indlæg, og man kan også deltage aktivt i redaktionens arbejde, hvis det er det, man ønsker. Redaktionen arbejder tæt sammen med beboerrepræsentationen, så vi løbende får dækket vigtige informationer til beboerne, samtidig med at vi også rapporterer fra de mere festlige stunder i Østergården 🙂

Medlemmer: Sebastian Sodborg

E-mail: redaktion@ostergaarden2100.dk.

Motionsklubben

Vi er i Østergården udstyret med et motionsrum. Ønsker man at være medlem og få egen nøgle til fri afbenyttelse af motionslokalerne i kælderen, så kontakter man klubben via e-mail. Man vil skulle betale et depositum for nøglen, samt et beskedent medlemskontingent om året.

Kontaktperson: Pt. ingen kontaktperson

E-mail: motion@ostergaarden2100.dk.

Yoga i Østergården

Eksisterer pt. ikke.

E-mail: yoga@ostergaarden2100.dk.

Festudvalget

Ønsker du at være med til at arrangere en af årets 3 festlige begivenheder i Østergården: Fastelavn, Sommerfesten med loppemarked (3. lørdag i august) eller Juletræsfesten (første søndag i advent)? Så tag kontakt til festudvalget. Udvalget er ikke nogen bestemt person, men udgør år fra år dem der vælger aktivt at gå ind i planlægning og afholdelse af et af vores faste arrangementer i Østergården. Du kan dog også tage kontakt med andre/nye foreslag til events i Østergården.

Ønsker du at medvirke til, at vores sociale og festlige events bliver en succes, så send en e-mail til fest@ostergaarden2100.dk.